Inici Blog REOBRIM EL 4 DE MAIG! T’AJUDAREM A DESCONFINAR-TE

REOBRIM EL 4 DE MAIG! T’AJUDAREM A DESCONFINAR-TE

per Marc

Ars Salut Esportiva torna a obrir les portes oficialment el 4 de maig, això sí, amb menys personal.

La nostra idea és seguir amb poc personal fins que s’acabi l’estat d’alarma. Tenim moltes ganes que tornin els nostres companys, però ho hem de fer poc a poc.

A la vegada el pacient que ho necessiti, ja sap que pot comptar amb nosaltres per atendre els seu dolor o problemes de salut.

D’entrada començarem a treballar l’Oriol Llobet i en Marc Folch. També seran ells qui es repartiran l’atenció telefònica en el telèfon habitual d’Ars Salut Espotiva. A mesura que l’estat d’alarma passi i les necessitats dels pacients siguin més grans, anirem introduint a tothom, fins a recuperar la completa normalitat.

Cal dir que Ars Salut compleix totes les mesures de protecció i seguretat que reclama el govern i els col·legis de metges i de fisioteràpia.

A partir del dia 4 de Maig i durant tot el mes, es podran comprar els serveis amb descompte través de la botiga web amb un codi. Si fas la compra per la botiga de la web, gaudiràs de potents decomptes per temps limitat seguint les promocions a Instagram, o bé si ets client, rebràs un mail. A continuació, amb la compra de la oferta només podràs agafar hora telefònicament.

Esperem tornar de la millor manera possible i ajudar a tots aquells que ho necessiteu.

El compte enrere comença ja!

Articles relacionats

Aquesta pàgina web utilitza cookies només a nivell d'anàlisis de visites. Fent click a acceptar entendrem que les acceptes. Acceptar Llegir més

Política de cookies