Demana la teva cita prèvia... call-ico 93 128 54 19    mail-ico info@arssalutesportiva.com

Serveis Ars

MÈDICS

Són totes les accions (visites, teràpies etc...) les quals estiguin realitzades per un metge, amb un numero de col·legiat.

TERÀPIA MANUAL

Són aquelles tractaments que estan aplicats mitjançant tècniques manuals, es a dir que utilitzem com a eines les mans.

TÈCNIQUES ESTRELLA

Són aquelles teràpies que fan que el nostre centre sigui diferent, aquelles difícils de trobar en altres centres mèdics i que ens donen el salt de qualitat i un toc diferencial.

FORMACIÓ

Cursos dirigits a tot aquell que vulgui ampliar els seus coneixements en l'àmbit terapèutic.

Readaptació Esportiva

  • Posted on:  Divendres, 12 Desembre 2014 11:30

La majoria de cops  en la que sortim de una lesió, ens trobem que el terapeuta ens demana que realitzem una pauta d’exercicis per tal de reforçar alguna estructura muscular, tendinosa o lligamentosa, o simplement per tal de tornar la capacitat propioceptiva al nostre cos.

 

Un dels grans problemes que ens trobem,  és que algunes lesions necessitem anar més enllà, ja que aquest treball  de tonificació o readaptació ha de ser controlat. Per exemple lesions pubis, descompensacions, problemes motors i altres que requereixin un control més exhaustiu de la lesió.

El paper del readaptador, és essencial en la etapa que el pacient surt de camilla i ha de retornar a l’activitat. Ja que és el moment on la recidiva de la lesió acostuma a aparèixer, allargant els períodes de retorn i cronifican les lesions.

Amb aquest treball aconseguim per una part un retorn amb garanties  a l’activitat i per altre banda una millor resolució del problema,  evitant lesions i recidives futures.

Professional:


Pol Foch