Demana la teva cita prèvia... call-ico 93 128 54 19    mail-ico info@arssalutesportiva.com

Indiba

  • Posted on:  Dijous, 05 Desembre 2013 17:19

 

L’ús dels equips d’INDIBA ProRecovery assegura l’acceleració dels processos de curació, l’alleujament inmediat del dolor i la reducció del temps de recuperació.  El pacient sent aquesta disminució del dolor des de la primera sessió. Això porta a una rehabilitació més efectiva, en la que els músculs i tendons ja estàn relaxats.

La reducció del temps de la teràpia i l’absència de dolor permet un tractament profund, ajudant a l’acceleració de la recuperació, la reducció del dolor i uns resultats més estables

runner

 

 

No té efectes secundaris, encara que es facin tractaments amb més freqüència i no té perill d’escalfar els teixits, per tant es podrien repetir varies vegades les sessions durant un mateix dia.

INDIBA Therapy ha estat reconeguda com un mètode terapèutic eficaç per eliminar amb rapidesa el dolor causat per la rigidesa a les extremitats o columna.

INDIBA ProRecovery ha estat provada durant un temps considerable en el sector de l’esport profesional, on la seva ràpida recuperació és una necessitat absoluta, i el seu ús s’està extenent al món dels atletes aficionats i pacients amb patologíes múscul esquelètiques, que han sofert traumes o condicions degeneratives similars a les dels atletes profesionals.

Els teixits tractats amb INDIBA ProRecovery es beneficien dels efectes terapèutics degut a la transferència d’energia biocompatible, que equilibra els potencials de membrana dels nociceptors i les fibres nervioses, bloquejant estímuls de dolor amb la conseqüent disminució d’aquest.

La interacció amb l’activitat de les membranes augmenta els intercanvis iònics i actúa estimulant el metabolisme de la microcirculació. Això condueix a la proliferació prematura de les cèl.lules sanes per a la reparació dels músculs i tendons, juntament amb la rehabsorció dels hematomes i la rapidesa dels vessaments intraarticulars.

L’efecte tèrmic,  és proporcional a la intensitat de les corrents d’alta freqüència regulada per al terapeuta, i per tant mai arriba a nivells perillosos, com pot passar amb altres sistemes tradicionals. Tots els efectes han sigut documentats per estudis cílics que ofereixen un excel.lent suport per a la recuperació de lesions en els camps de la fisioterapia i la rehabilitació, degut a la eficàcia terapeutica  d’INDIBA Therapy sobre els símptomes del dolor i en la millora funcional.

Tria el servei

  • 1